Primăria Medgidia nu uită de locuitorii care au împlinit 18 ani, cei proaspăt căsătoriți sau care aniversează nunta de aur. Premiile pot fi ridicate de la casieria Primăriei

Premii oferite de Primăria Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Continuând tradiția demarată încă din anul 2017 de Primăria Medgidia, începând cu data de 13 martie, cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur vor beneficia de premiile oferite de administrația publică locală.

Începând de luni 13 aprilie, până miercuri 15 aprilie, între orele 12.00 -16.00, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens, pot ridica premiile de la casieria primăriei, camera 16.

În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241.812.300, interior 147 sau pe pagina de Facebook a instituției www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiMedgidia/.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de consiliu local, a permis premierea până în acest moment a:

  • 614 cetățeni majori;
  • 576 cupluri tineri căsătoriți;
  • 242 cupluri nuntă de argint;
  • 212 cupluri nunta de aur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*