Caz de coronavirus confirmat în Prefectura Constanța. George Niculescu și echipa sa intră în izolare

Prefectura Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța după ce o persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv luni seara.

Imediat, DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2, iar în cursul dimineții de marți, 7 iulie, cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.

„Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanților DSP Constanța”, a declarat prefectul județului Constanța, George Niculescu.

În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanța, George Niculescu și echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului și aflarea rezultatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*