Video Editorial: Cătălin Anghel pune prima întrebare: Ce facem cu Cazinoul după ce e reabilitat?

Cătălin Anghel. FOTO Adrian Boioglu
Cătălin Anghel. FOTO Adrian Boioglu

Cătălin Anghel se alătură echipei Constanța NEWS. Îl cunoști de la televizor, acolo unde a fost invitat de nenumărate ori să dezbată problemele orașului, l-ai văzut și la protestele organizate în oraș, dar și în postura de Director de vânzări pentru Crucial Systems and Services Constanța. Nu în ultimul rând, Cătălin Anghel este deosebit de activ pe Facebook. Paginile și grupurile sale au zeci de mii de oameni care îi sunt alături.

În primul său video editorial de pe Constanța NEWS, Cătălin adresează o întrebare care a preocupat mai puțin autoritățile: OK; Cazinoul va fi reabilitat. Ce facem după aceea cu el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*