Căști audio și parfumuri contrafăcute, de peste un milion de lei, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța

Căști audio și parfumuri contrafăcute, de peste un milion de lei, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră au depistat în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, 1.330 cutii cu parfumuri și 990 cutii cu căști audio pentru telefon, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat luni, 05 aprilie, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București.

Astfel, au fost descoperite 1.330 cutii cu parfumuri și 990 cutii cu căști audio pentru telefon susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile, în valoare de peste un milion de lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Căști audio și parfumuri contrafăcute, de peste un milion de lei, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*