CTnews TV: Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța, intră într-o alianță de dreapta și țintește funcția de Președinte al Consiliului Județean

Claudiu Iorga Palaz, președintele PMP Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Claudiu Iorga Palaz, președintele PMP Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a discutat despre ce înseamnă noua alianță de dreapta și care este stadiul organizațiilor PMP în județul Constanța.

Claudiu-Iorga Palaz a dezvăluit de ce este nemulțumit de administrația Mihai Lupu și a prezentat proiectele promovate de el în ultimele mandate care au dat rezultate.

Palaz a mai spus ce îl motivează să rămână în administrație și în politică și cum poate atrage primarii de partea dreptei la alegerile locale din acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*