Casieriile RADET, închise pe 20 iulie

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Având în vedere că în data de 20.07. în România se sărbătorește Ziua Energeticianului, iar această zi este liberă și  pentru salariații RADET Constanța, miercuri, 20.07.2016 vor fi închise casieriile Regiei situate în:

str. Badea Cârțan nr. 14A

str. Al. Cutezătorilor nr. 13 (Inel II)

Consumatorii RADET Constanța care vor să își achite factura în acestă dată  în numerar, o pot face la orice sucursală a BRD de pe raza Municipiului Constanța, fără plata vreunui comision.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*