Turist belgian, tâlhărit în Vama Veche de către doi indivizi

Plaja din Vama Veche. FOTO CTnews.ro

Doi tineri care au crezut că vor face ceva bani de cheltuială furând o borsetă de pe plajă, au avut ghinionul de a fi observați de către o patrula  poliției din Vama Veche.

Fapta a fost comisă în dimineața de 12 iulie, în jurul orei 3.30, când o patrulă a Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai a observat doi tineri care au sustras o borsetă de pe plajă și apoi s-au retras cu ea într-un loc ferit, pentru a face „inventarul“. Tocmai când se bucurau de pradă – 700 de euro, au fost deranjați de către polițiști. Aceștia au stabilit că făptașii au 21, respectiv 25 de ani, ambii fiind din localitatea Stoenești, județul Giurgiu, iar borseta îi aparținea unui tânăr de 17 ani, cetățean Belgian, care se afla împreună cu mai mulți colegi și patru supraveghetori, în vacanță pe litoralul românesc.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat tânărului, în cauză, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*