Localitatea Negru Vodă a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii a RAJA

Avaria Raja a afectat zona dintre strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe Şos. Constanţei, din localitatea Negru Vodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 24 iulie, în intervalul orar 10,00 – 12,30.

Sunt afectați de lipsa apei toţi consumatorii din localitatea Negru Vodă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*