RADET-ul vinde țevile vechi și alte deșeuri feroase

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

R.A.D.E.T. Constanta cu sediul în Strada Badea Cârțan nr.14A, organizează licitația publică deschisă pentru vânzarea deșeurilor de fier rezultate din dezmembrarea mijloacelor fixe casate în anii precedenți și a înlocuirii rețelelor de termoficare.

Licitația va avea loc în data de 14 septembrie ora 12:00 la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A.
Cei interesați pot vizualiza cantitățile de fier vechi la sediul R.A.D.E.T. Constanta din strada Interioara nr.4, în perioada 3 – 10 septembrie, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Condițiile privind participarea și adjudecarea acestora sunt prevazute în caietul de sarcini care se poate fi achiziționat de la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A, contra sumei de 25 lei.

Caietul de sarcini poate fi transmis după achitarea contravalorii, la solicitarea scrisa a cumpărătorului, la o adresă de e-mail indicate de acesta. Garanția de participare este de 1.000 lei.

Termenul limită pentru depunerea documentelor prevazute în caietul de sarcini este de 12 semptembrie ora 15:00.
Informații suplimentare la tel: 0799.401.562 sau la e-mail: office@radet-constanta.ro sau roxana.dobrescu@radet-constanta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*