Caravana de donare de sânge, Blood Network, ajunge în Constanța. Donatorii merg gratis la UNTOLD și Neversea

Donare de sânge

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, ajunge în weekend la Constanța.

Fanii festivalului care vor să doneze sânge și să salveze vieți sunt așteptați la caravana mobilă sâmbătă, 2 iulie, și duminică, 3 iulie, între orele 08.00 – 14.00, la Kaufland Constanta Palazu Mare, Bulevardul Tomis Nr. 437. Gestul lor va fi răsplătit de inițiatorii campaniei BLOOD NETWORK cu distracție și momente de neuitat la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa – UNTOLD și Neversea.

Pentru prima dată în acest an, cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

De 8 ani, UNTOLD îi încurajează pe tineri să doneze sânge prin campania BLOOD NETWORK. Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate edițiile de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Bătaie de joc, ajung la Kaufland Palazu Mare și cică biletele s-au dat toate deja de mai de dimineață erau doar în jur de 100 deși de o grămadă de timp era anunțat că de abia la ora 8 se începe cu donarea.

  Da, s-a schimbat locația din Piața Ovidiu tocmai la Kaufland de lângă Palazu Mare dar nu și intervalul de donare… Astea mi se par mânării penibile.

 2. Campania de donare de sânge Blood Network din Constanta de astazi, 2 iulie, a fost o mare bataie de joc.
  În primul rând, au schimbat locaţia pe 1 iulie (CU O ZI ÎNAINTE), fără să anunţe undeva, de la Piaţa Ovidius la Kaufland Palazu Mare. O greşeală foarte mare, mulţi oameni au aşteptat degeaba în Piaţa Ovidius. Toată campania aceasta a fost fără transparenţă.
  În al doilea rând, au făcut liste, în practică rezervări, la donat de sânge încă de la 10-11 seara din ziua de 1 iulie. La ora 6 dimineaţa (CU 2 ORE ÎNAINTE DE PROGRAMUL AFIŞAT PESTE TOT) au început să strige din listă şi au oferit toate cele 120 de locuri (care nici acestea nu au fost specificate undeva) celor de pe listă. Deci practic au fost indivizi care au venit la 11 seara, s-au trecut pe listă şi s-au băgat la somn sau s-au întors acasă şi au revenit doar la prezenţă. Foarte convenabil pentru norocoşi, însă au fost sute de oameni, printre care şi oameni care au ajuns acolo la 3-4 dimineaţa care au stat degeaba, pentru că prioritatea a revenit celor de pe lista magică de la 12 noaptea. Practic o rezervare în timp ce prostimea a venit conform programului afişat.
  În al treilea rând, organizatorul era foarte recalcitrant, nu avea competenţa să ordoneze oamenii într-un şir. Nu ştia să ne răspundă la întrebări, nu era transparent. Nu au asigurat nici spaţiul (mulţi oameni au aşteptat la rând în soare). Toţi oamenii care au venit în timpul programului afişat nu au apucat să doneze, nu li s-a comunicat că nu mai este loc şi au aşteptat 4 ore degeaba. Orbil şi să vă fie ruşine pentru o organizare dezastruoasă. Doar pentru că venim să donăm şi ne dorim să mergem şi la festival asta nu vă dă dreptul să ne trataţi ca pe nişte animale.
  P.S. Ne-a fost comunicat că “nu o să se mai practice lista” şi mâine, pe 3, şi vor fi doar 60 de locuri în funcţie de cum suntem prezenţi la rând la ora 7. Asta aşa, vorbind de transparenţă. Sunt complet dezamăgit.

  • Ai uitat sa specifici ca programul s-a închis la ora 1, nu la 2 conform programului. Într-adevăr a fost bătaie de joc.

  • Exact, bataie de joc, nici-un pic de organizare.
   Sa le fie rusine.Sa vedem cine mai vine sa doneze daca si azi 3 iulie s-a întâmplat la fel.Sute de persoane stand degeaba.Iar pe la ora 13:00 au inceput deja sa stranga echipamentele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*