FOTO Elevi de la Liceul “Lucian Blaga”, în vizită la stația de sortare Polaris

Elevi de la Liceul "Lucian Blaga", în vizită la stația de sortare Polaris. FOTO Polaris M Holding

Mai mulți elevi de la Liceul “Lucian Blaga” au făcut o vizită la stația de sortare Polaris.

Elevii de la clasele a V-a C și A au fost însoțiți de profesoarele Ilona Ionita și Staicu Loredana, iar evenimentul s-a desfășurat în cadrul Programului Național Săptămâna Verde.

“Împreună, am explorat activitățile desfășurate la stația noastră, punând accent pe importanța colectării separate a deșeurilor. Am fost încântați să vedem cât de activi și interesați au fost copiii în acest proces, manifestând curiozitate față de ceea ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate.

Scopul acestei vizite a fost să determinăm copiii să devină promotori activi ai colectării separate a deșeurilor, influențând în același timp și comportamentul părinților și al prietenilor lor” – Polaris M Holding.

La încheierea vizitei, elevii au primit saci menajeri fabricați în întregime din material reciclabil, în culorile albastru, galben și verde.

Aceste culori reprezintă codul de identificare pentru colectarea separată a deșeurilor destinate reciclării:

Albastru – pentru hârtie și carton

Galben – pentru plastic și metal

Verde – pentru sticlă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*