Două avarii în rețeaua de termoficare lasă constănțenii din cinci cartiere fără căldură și apă caldă

Din cauza unor avarii apărute joi, 22 decembrie, în rețeaua de transport amplasată pe strada Biruinței, respectiv, pe bulevardul 1
Decembrie 1918,
nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii consumatorilor din zonele Inel I, Tomis I, Tomis II, Capitol și Casa de Cultură.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*