Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, în Medgidia, Castelu și Cuza Vodă

Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, în municipiul Constanța

Locuitorii din județul Constanța sunt încurajați să se implice activ, în perioada 6 – 11 septembrie, în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

ADI „Dobrogea” și ECOTIC alături de partenerii lor, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Medgidia, Primăria Comunei Cuza Vodă, Primăria Comunei Castelu și Vastum Eco organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în municipiul Medgidia și în comunele Cuza Vodă și Castelu.

Locuitorii din municipiul Medgidia și din comunele Cuza Vodă și Castelu au la dispoziție în cadrul campaniei:

  1. preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771 006 485;
  2. predare la punctele de colectare:

Municipiul Medgidia:

  • Str. Poporului – în vecinătatea pieței centrale;
  • Str. Podgoriilor – Complexul sportiv Iftimie Elisei.

Comuna Cuza Vodă: Primăria Cuza Vodă – str. Medgidiei nr. 58.

Comuna Castelu: Primăria Castelu – str. Republicii nr. 58.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim cinci kilograme cumulate în municipiul Medgidia va fi înscrisă automat la tombola cu premii constând în aparate electrice și electronice – un TV, un aspirator, o mașină de făcut pâine. Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim cinci kilograme cumulate în comunele Cuza Vodă și Castelu va primi un premiu instant – o șapcă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*