FOTO Două adolescente au murit într-un accident rutier produs, în Cobadin, de un tânăr de 16 ani

Două fete, de 13 și 16 ani, au murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier petrecut, în Cobadin, între două autoturisme. La volanul unuia dintre ele se afla un adolescent de 16 ani, care a ajuns la spital alături de un alt tânăr, de 17 ani, ambii cu răni grave.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul a avut loc în jurul orei 01.40, pe DN 3, în localitatea Cobadin, între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat de 23 de ani,

iar din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două mașini parcate.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, precum și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță  Constanța.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a două adolescente, de 13, respectiv 16 ani, pasagere în primul autoturism. Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*