VIDEO Delfin găsit mort pe o plajă din Eforie

Delfin găsit mort pe o plajă din Eforie. FOTO: Eforie Online

Un delfin mort a fost găsit pe o plajă din Eforie, fiind adus valuri la mal după ce, cel mai probabil, şi-a găsit sfârşitul în plasele pescăreşti.

Potrivit directorului executiv al Asociației Eco Dobrogea, Adrian Bîlbă mamiferul, de peste un metru şi jumătate lungime, este o femelă, din specia afalin – „Tursiops truncatus var ponticus”. Pe corpul mamiferului au fost identificate mai multe răni, cel mai probabil provenite de la plasele pescarilor. Delfinul, în căutare de hrană, s-a apropiat prea mult de ţărm şi a căzut în plasele puse de pescari, unde a murit prin asfixiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*