Campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice organizată în Constanța

Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, în municipiul Constanța

Primăria Constanța lansează o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice, iar cei care predau astfel de deșeuri în perioada 3 – 8 aprilie, pot fi premiați.

Pentru a scăpa de deșeurile electrice, electronice sau electrocasnice, constănțenii au la dispoziție:

  1. Punctul de colectare permanent situat pe strada Industrială, nr.9, în intervalul orar 10.00 – 20.00;
  2. Punctele de colectare temporare, care vor funcționa în perioada 7-8 aprilie, între orele 10.00 – 16.30, în următoarele locații:
  • Strada Cișmelei – Școala nr. 29;
  • Strada Brizei – Piața Roșie;
  • Strada Dezrobirii, zona Câmp.

„Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”, a precizat cu această ocazie primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni. Comanda de preluare se va face telefonic la numărul de telefon 0721/289.593.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum cinci kilograme cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness.

Detalii și regulament disponibile pe www.ecotic.ro.

„Orașe Curate” Constanța este o campanie derulată de ECOTIC alături de partenerii săi – Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța,  ADI Dobrogea și Vastum ECO.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*