Polaris M Holding atrage atenția agenților economici din Costinești că inscripționarea recipientelor pentru colectarea deșeurilor reziduale este obligatorie

Polaris M Holding, principalul operator de salubritate din comuna Costinești, a anunțat o serie de modificări pentru a rezolva problemele frecvente întâmpinate în colectarea deșeurilor reziduale de la agenții economici din zonă.

Pentru a asigura o identificare corectă a pubelelor destinate colectării deșeurilor, Polaris M Holding a solicitat tuturor agenților economici să își inscripționeze propriile recipiente cu informații esențiale. Astfel, fiecare agent economic trebuie să afișeze pe pubele denumirea societății, adresa acesteia și tipul de deșeu colectat, în cazul de față, „DEȘEU REZIDUAL”.

Este important de menționat că operatorul de salubritate va colecta deșeurile reziduale numai din pubelele care sunt inscripționate corespunzător, iar sacii lăsați lângă pubele nu vor mai fi colectați. Această măsură are scopul de a îmbunătăți eficiența și funcționarea serviciului de salubrizare, asigurând că deșeurile sunt colectate doar din recipientele inscripționate corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*