Dosar penal pentru doi tineri polonezi, surprinși în timp ce făceau sex pe o plajă din Constanța

Dosar penal pentru doi tineri polonezi, surprinși în timp ce făceau sex pe o plajă din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Doi turiști polonezi s-au ales cu un dosar de cercetare penală, pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce au fost surprinși pe o plajă din Constanța în timp ce aveau un raport sexual.

Potrivit IPJ Constanța, incidentul a fost semnalat marți, 29 iunie, în jurul orei 15.00, de un bărbat care a sunat la 112 și i-a sesizat pe polițiștii Secției 3.

„Acesta a făcut o sesizare cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat și o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii i-au identificat pe cei doi, fiind vorba despre o femeie de 28 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii cetățeni polonezi.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției e Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*