Cadrele medicale din Mangalia vor primi, mâine, doza de rapel a vaccinului anti-COVID

Cadrele medicale din Mangalia vor primi, mâine, doza de rapel a vaccinului anti-COVID

Peste 200 de cadre medicale din Spitalul Municipal Mangalia vor primi, începând de  luni, 25 ianuarie, cea de-a doua doză de vaccin anti-COVID-19. În același timp, alte câteva cadre medicale au solicitat să li se administreze prima doză de vaccin.

De această dată, pentru a nu periclita activitatea medicală din cadrul Pavilionului A – Secțiile Pediatrie și Ginecologie, unde a funcționat inițial centrul de vaccinare, personalul medical se va imuniza cu rapelul anti-COVID-19, la centrul de vaccinare din cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia.

„Punctul de vaccinare destinat spitalului, pentru cea de-a doua doză de vaccin, este organizat în incinta Centrului de vaccinare, care funcționează în cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia. Circuitele pentru personalul medical din spital vor fi separate, față de celelalte circuite pentru persoanele din faza a II-a și a III-a”, a precizat managerul unității medicale din Mangalia, Alina Dan.

În perioada imediat următoare, vor primi rapelul pentru imunizare împotriva COVID-19 și cadrele medicale din Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia. Tot la centrul de vaccinare, din cadrul unității balneare vor primi a doua doză de vaccin cadrele medicale de la nivelul orașului, care au cabinete individuale și s-au înscris pe platforma oficială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*