Cum este sărbătorită Ziua Unirii în județul Constanța. Ceremonii speciale au loc la Medgidia, Constanța și Mangalia

Unirea PrincipatelorUnirea Principatelor

Unirea Principatelor Române este celebrată pe 24 ianuarie 2017 în mai multe localități din județul Constanța. Manifestările sunt dedicate celor 158 ani de la înfăptuirea Unirii.

La Medgidia, ceremonia începe la ora 11.00 pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor “Lucian Grigorescu”. La eveniment participă Primarul Valentin Vrabie, consilieri locali dar și comandanții unităților de Armată, Poliție, Pompieri și Jandarmerie din municipiu. La final, toți vor fi invitați la Hora Unirii.

Prefectura Constanța este instituția care organizează evenimentul de la Constanța, în colaborare cu Comandamentul Flotei. Constănțenii sunt așteptați marți, 24 ianuarie, începând cu ora 11.00 în Piața Ovidiu.

La Mangalia, evenimentul începe la ora 9.45, în Piața Republicii din localitate. Ceremonia este organizată de Primăria Mangalia, în parteneriat cu Garnizoana Mangalia.

Adauga valoare acestui articol "Cum este sărbătorită Ziua Unirii în județul Constanța. Ceremonii speciale au loc la Medgidia, Constanța și Mangalia"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News