Cadavru în stare avansată de descompunere, descoperit pe o plajă din Constanța

Cadavrul unei persoane, găsit pe o plajă din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Descoperire macabră pe o plajă din Constanța, trupul unei persoane, aflat în stare avansată de descompunere, fiind adus de valuri la țărm vineri, 10 septembrie.

Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit, vineri dimineață, în zona plajei Neversea din Constanța, unde cadavrul unei persoane fusese adus de valuri la țărm.

Potrivit acestora, pentru moment, din cauza stării de degradare a trupului, nu se știe dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*