Țigări nedeclarate, descoperite de polițiștii de frontieră la bordul unei nave din Portul Constanța

Țigări nedeclarate, descoperite la bordul unei nave din Portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit la bordul unei nave acostate în portul Constanța 3.000 de pachete de țigări, de proveniență duty-free, ascunse în sala motoarelor.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au efectuat marți, 16 noiembrie, controlul de intrare în țară asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită în Portul Constanţa din Turcia.

Cu această ocazie au fost găsite, ascunse și nedeclarate, în tunelul de la prova navei, 3.000 de pachete cu țigări, de proveniența duty free, fără timbru fiscal, ambalate în saci de plastic de culoare neagră.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar fată de comandantul navei și doi membri de echipaj au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*