FOTO VIDEO Cambridge School of Constanța oferă Burse pentru cei mai buni elevi din Constanța. Viitorii studenți vor învăța în limba engleză

Cambridge School of Constanța
Cambridge School of Constanța

O măsură fără precedent în învățământul constănțean a fost pusă în aplicare de conducerea Cambridge School of Constanța. Prestigiosul Centru Educațional oferă burse de studiu celor mai buni elevi din județ. Este vorba atât de elevi din Middle School, cât și de liceeni care vorbesc foarte bine limba engleză și care respectă cerințele Cambridge School.

Pentru a face parte din colectivul unității de învățământ, elevii trebuie să prezinte notele din anul anterior. Cei mai buni dintre aceștia vor trece apoi de un test de limba engleză. Nota B1 pentru elevii mai mici sau C1 pentru cei de liceu este obligatorie.

Studenții trebuie să știe că performanțele lor sunt apreciate până la capăt. Taxa de școlarizare în valoare de 7000 euro/an este achitată integral. În plus, se achită uniforma, cărțile și masa. Examenele anuale Cambridge vor fi și ele plătite de către școală.

La examenul de admitere pot participa elevii din tot județul Constanța. Doar opt dintre aceștia vor avea șansa să studieze la Cambridge School.

“Le oferim gratuitate la taxă și, bineînțeles, un mediu educațional deosebit. Elevii au posibilitatea să urmeze liceul, dar putem să reconsiderăm poziția noastră și pentru alți copii care vor să studieze în clasa a 8-a sau a 7-a. Poate că sunt unii copii care au nevoie și de transport și atunci discuțiile vor fi personalizate în funcție de fiecare candidat”, a declarat, pentru Constanța NEWS, Nicoleta Grigoraș, director la Cambridge School of Constanța.

Cei interesați pot să afle mai multe la telefon 0241.647.745 sau de pe site-ul www.cambridgeconstanta.ro.

Istoria Cambridge School of Constanța

Fondată în anul 2002 sub numele de Școala Libaneză, sub patronajul Ambasadei Libanului în România, instituția de învățământ s-a transformat în anul 2008 în Educational Center. 40% dintre elevii actuali provin din țări europene, dar și din Statele Unite, Liban, Iran, Mexic sau Egipt.

Liceul “Educational Center” este acreditat de Ministerul Educației Naționale din România încă din anul 2013 pentru toate nivelurile, de la grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu. Predarea se face exclusiv în limba engleză, dar curriculum-ul îl respectă pe cel din țara noastră.

Resursele materiale ale școlii sunt impresionante. Toate spațiile sunt dotate cu sisteme de supraveghere video, mobilier nou, ergonomic. În fiecare clasă există un LCD, laptop, rețea de Internet wireless. Laboratorul de informatică are 20 computere, iar laboratoarele de fizică, biologie și chimie sunt dotate conform standardelor impuse de University of Cambridge. Există și o sală de sport dotată la standarde europene, dar și locuri speciale de joacă pentru cei mici și o sală de mese unde se servește prânz cald.

Școala constănțeană se mândrește cu faptul că a semnat parteneriate cu British Council Romania și cu Universitatea Ovidius dar și pentru că este atestată ca și centru de testare pentru examenele internaționale de competențe lingvistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*