Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța are un nou rector

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Comandorul conferenţiar universitar Dr.ing. Octavian TĂRĂBUȚĂ este noul rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. În conformitate cu legislaţia în vigoare, referitoare la procesul de constituire și de alegere a structurilor și funcțiilor de conducere la nivelul instituțiilor din sistemul național de învățământ superior, marţi, 28 iunie, au avut loc alegerile pentru funcția de rector al prestigioasei instituţii de învăţământ superior din Dobrogea.

Dintre cele 75 de persoane cu drept de vot din cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân, s-au prezentat la urne 66 de persoane. Voturile valabil exprimate au fost 65, fiind repartizate astfel: 59 de voturi pentru comandorul conf.univ.Dr.ing. Octavian TĂRĂBUȚĂ şi 6 voturi pentru comandorul prof.univ.Dr.ing. Ioan CRĂCIUN.

Senatul universitar al Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” urmează să valideze miercuri, 29 iunie, candidatul ales pentru funcția de rector.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*