VIDEO Un tânăr a murit, duminică seară, după ce a intrat cu mașina într-un copac, în apropiere de Valu lui Traian

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, în apropiere de Valu lui Traian. FOTO ISU „Dobrogea”

Un tânăr de 29 de ani a murit, duminică seară, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului ce leagă Valu lui Traian de Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, duminică seară, în jurul orei 19.40, tânărul de 29 de ani conducea un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre Valu lui Traian către Constanța, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

La fața locului a ajuns echipaj de descarcerare și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. Salvatorii l-au găsit pe bărbat încarcerat și au procedat la extragerea acestuia.

„Din păcate tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii declarând decesul acestuia”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*