Calamity Jane, varianta constănțeană: tânără de 22 de ani, arestată preventiv după ce a lovit și bătut nouă persoane, între care agenți de pază și polițiști

Tânără arestată preventiv după ce a lovit și bătut nouă persoane, între care agenți de pază și polițiști

O tânără de 22 de ani din Constanța a fost arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a provocat un scandal într-un bar, lovind nu mai puțin de nouă persoane, între care și agenți de pază și poliţişti. Se pare că aceasta consumase înainte substanțe cu efect psihotrop.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în timp ce tânăra se afla în barul SC Jack Pot SRL de pe strada Gladiolei din Constanța, în urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau în local, a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului. În acest context, prima persoana agresată a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate din cadrul unei societăţi private, inculpata l-a mușcat pe unul dintre ei de antebrațul stâng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap, iar pe al treilea l-a lovit cu piciorul în testicule.

„În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au arătat procurorii în rechizitoriu.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior, aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe o polițistă de la IPJ Constanța.

Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata a mai lovit doi dintre polițiștii locali aflați în incintă, pe unul cu piciorul în zona abdomenului, iar pe celălalt cu picioarele în zona membrelor inferioare.

„La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe polițista de la IPJ Constanța”, au mai transmis anchetatorii.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, ea a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

Pe numele tinerei a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în baza căruia aceasta a fost depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa. Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*