Bunuri contrafăcute, de peste 10.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră din Vama Veche

Bunuri contrafăcute, de peste 10.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră din Vama Veche. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri, în valoare totală de peste 10.000 de lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, în PTF Vama Veche, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

„Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele deținute de doi cetățeni români, 39 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 55 de parfumuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Cei doi au declarat că au achiziționat articolele din Turcia, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Produsele, în valoare de aproximativ 10.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*