Societatea de termoficare anunță că locuitorii cartierelor Tomis III și Tomis Nord vor avea de astăzi, din nou, apă caldă

Societatea Termoficare Constanța SRL a anunțat luni, 19 septembrie, că echipele de intervenție au finalizat lucrările desfășurate pentru eliminarea avariei de pe rețeaua de transport de pe strada Soveja/ bulevardul Tomis și au început încărcarea instalației în scopul furnizării energiei termice.

„Estimăm că astăzi, 19 septembrie, în jurul orelor 16.00, zonele afectate de avarie – Tomis III și Tomis Nord, vor beneficia de energie termică. Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării”, au transmis reprezentanții societății.

Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program non-stop la Dispeceratul Termoficare Constanța SRL, telefon nr. 0241.616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*