Percheziții în Mangalia și Constanța după ce jandarmii au pus mâna pe un mini-grup de traficanți

Asupra suspecților a fost găsită o importantă cantitate de droguri. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. 3 persoane au fost reținute, după ce jandarmii i-au surprins în timp ce comercializau drogurile în zona 2 Mai – Vama Veche.

La data de 5 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare în municipiul Mangalia, județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în dimineața zilei de 4 august,, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost surprinși, de un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe raza stațiunii 2 Mai-Vama Veche.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor 3 tineri, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Constanța.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*