Percheziții în Mangalia și Constanța după ce jandarmii au pus mâna pe un mini-grup de traficanți

Asupra suspecților a fost găsită o importantă cantitate de droguri. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. 3 persoane au fost reținute, după ce jandarmii i-au surprins în timp ce comercializau drogurile în zona 2 Mai – Vama Veche.

La data de 5 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare în municipiul Mangalia, județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în dimineața zilei de 4 august,, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost surprinși, de un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe raza stațiunii 2 Mai-Vama Veche.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor 3 tineri, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Constanța.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*