Bunătate în prag de sărbători la Constanța: un polițist și un jandarm “au ajutat” o femeie ce se chinuia să care 500 de pachete de țigări netimbrate

Bagajul voluminos și proprietara sa au ajuns la poliție. FOTO IPJ Constanța

Spiritul Crăciunului i-au cuprins pe oamenii legii din Constanța. O patrulă mixtă formată dintr-un jandarm și un polițist au văzut o femeie care se chinuia cu un bagaj voluminos și au decis să o ajute. Au ajuns cu ea însă la secția de poliție și nu acasă la ea, bagajul fiind format din sute de pachete de țigări.

Captura a fost făcută în cadrul unei acțiuni desfășurate de către polițiștii Secției 3. O patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul IJJ Constanța a depistat în data de 13 decembrie, în jurul orei 16.00, pe strada Gherorghe Lazăr din municipiul Constanța, o femeie, în vârstă de 28 de ani, care transporta 500 de pachete de țigări netimbrate marca Ashima.

Întrega cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul infracţiunii de contrabandă, conform art. 270, alin. 3 din Legea 86 din 2006.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*