Bunătate în prag de sărbători la Constanța: un polițist și un jandarm “au ajutat” o femeie ce se chinuia să care 500 de pachete de țigări netimbrate

Bagajul voluminos și proprietara sa au ajuns la poliție. FOTO IPJ Constanța

Spiritul Crăciunului i-au cuprins pe oamenii legii din Constanța. O patrulă mixtă formată dintr-un jandarm și un polițist au văzut o femeie care se chinuia cu un bagaj voluminos și au decis să o ajute. Au ajuns cu ea însă la secția de poliție și nu acasă la ea, bagajul fiind format din sute de pachete de țigări.

Captura a fost făcută în cadrul unei acțiuni desfășurate de către polițiștii Secției 3. O patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul IJJ Constanța a depistat în data de 13 decembrie, în jurul orei 16.00, pe strada Gherorghe Lazăr din municipiul Constanța, o femeie, în vârstă de 28 de ani, care transporta 500 de pachete de țigări netimbrate marca Ashima.

Întrega cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul infracţiunii de contrabandă, conform art. 270, alin. 3 din Legea 86 din 2006.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*