ARSVOM a intervenit pentru preluarea unui marinar bolnav, aflat pe o navă în rada interioară a Portului Constanța

SAR Artemis a intervenit în urma solicitării. FOTO ARSVOM

La solicitarea Centrului Maritim de Căutare și Salvare Constanța – MRCC Constanța, în data de 23 martie,  în jurul orei 23.00, nava SAR Artemis, navă de căutare și salvare din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a intervenit la o solicitare pentru preluarea unui marinar bolnav. 

SAR Artemis a intervenit pentru preluarea unei persoane bolnave de la bordul navei Anatoly Nikolaev navă aflată în rada interioară a Portului Constanta. Persoana a fost adusă în siguranța în Dana 77 unde a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Pe durata intervenției mai sus menționate, cu ajutorul bărcii rapide de intervenție din dotarea navei SAR Artemis au mai fost salvate alte trei persoane din echipajul unei pilotine aflate în dificultate în bazinul Portului Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*