Un tânăr din localitatea constănțeană Mihai Viteazu și-a lăsat însărcinată sora, o minoră de 13 ani

Suspectul a fost prins de către polițiști. FOTO CTnews.ro (Foto arhivă)

O femeie din localitatea constănțeană Mihai Viteazu a observat la începutul lunii ianuarie, că fiicei sale în vârstă de 13 ani nu îi mai venea menstruația, iar burta începea să îi crească. După un control medical, temerile i s-au adeverit, iar cel care a profitat de minoră, era chiar fratele său, un tânăr în vârstă de 24 de ani.

După ce a avut rezultatele medicale și a convins-o pe fiica sa să i se destăinuie, femeia s-a dus pe 16 ianuarie la poliția din Mihail Kogălniceanu și a depus o plângere.

Relația dintre cei doi a început în vara anului 2018, când cei doi au dormit împreună în aceiași cameră. Nu au spus nimic nimănui până când mama lor a intrat la bănuieli. A fost cu ea la medic, iar verdictul a fost clar: sarcină de 19 săptămâni. Fata i-a spus că cel cu care a întreținut relații sexuale și care era tatăl copilului era chiar fratele său.

Mama celor doi nu a stat pe gânduri și a făcut plângere împotriva fiului. În urma audierilor, pe 17 ianuarie, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore El va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*