Un tânăr din localitatea constănțeană Mihai Viteazu și-a lăsat însărcinată sora, o minoră de 13 ani

Suspectul a fost prins de către polițiști. FOTO CTnews.ro (Foto arhivă)

O femeie din localitatea constănțeană Mihai Viteazu a observat la începutul lunii ianuarie, că fiicei sale în vârstă de 13 ani nu îi mai venea menstruația, iar burta începea să îi crească. După un control medical, temerile i s-au adeverit, iar cel care a profitat de minoră, era chiar fratele său, un tânăr în vârstă de 24 de ani.

După ce a avut rezultatele medicale și a convins-o pe fiica sa să i se destăinuie, femeia s-a dus pe 16 ianuarie la poliția din Mihail Kogălniceanu și a depus o plângere.

Relația dintre cei doi a început în vara anului 2018, când cei doi au dormit împreună în aceiași cameră. Nu au spus nimic nimănui până când mama lor a intrat la bănuieli. A fost cu ea la medic, iar verdictul a fost clar: sarcină de 19 săptămâni. Fata i-a spus că cel cu care a întreținut relații sexuale și care era tatăl copilului era chiar fratele său.

Mama celor doi nu a stat pe gânduri și a făcut plângere împotriva fiului. În urma audierilor, pe 17 ianuarie, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore El va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*