Bulevardul Tomis va avea sens unic și de la Miga la lupoaică. Traseul autobuzului 101C se modifică

Bulevardul Tomis în zona Miga. FOTO Google Maps
Bulevardul Tomis în zona Miga. FOTO Google Maps

 

De luni, 7 noiembrie, bulevardul Tomis se modernizează. Pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian apar trei benzi de circulație și o pistă de biciclete. Toate vor fi cu sens unic către lupoaică.

Primăria Constanța va executa marcajele rutiere luni, 7 noiembrie, începând cu ora 19.00.

Din această cauză, traseul luniei de autobuze 101C se modifică:

– de la Poarta 2 port, str. Traian, str. Mihai Viteazu, str. C. Bratescu, str. I.G. Duca, bdul Ferdinand după care autobuzele vor intra pe traseul normal.

“Statiile de pe bdul Ferdinand „Centru” și „Republica” nu vor mai fi astfel atinse de traseul 101C. Recomandam calatorilor în cazul statiei „Centru” sa folosească stația „Magazinul Tomis”, iar pentru stația „Republicii”, stația „Magazinul Tomis” sau stația „Piata Grivitei” de pe str. I.G.Duca”, au transmis reprezentanții RATC Constanța.

O altă modificare în trafic apare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La intersecția cu strada Nicolae Iorga, se va amenaja, pe 8 noiembrie 2016, un nou sens giratoriu și se vor executa marcaje rutiere specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*