Constanța, sub avertizare cod galben de vânt

Constanța, sub Cod galben de vânt puternic FOTO Primaria Constanța

Constanța se află sub avertizare cod galben de vânt, iar atenționarea emisă de meteorologi este valabilă astăzi, până la ora 22:00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vântul va avea intensificări care vor depăși la rafală 55…60 km/h.

“Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.   

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:   

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055   

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922   

Dispecerat Biroul Protecție Civilă – 0737552271” – Primăria Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*