VIDEO BMW seria 5, distrus într-un incendiu pe bulevardul Lăpușneanu din Constanța

BMW seria 5, distrus într-un incendiu pe bulevardul Lăpușneanu

Un autoturism BMW seria 5, a fost distrus, vineri, după ce a luat foc în timp se afla pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Oxford.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța,  la fața locului a intervenit o mașină de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Până să fie stins, focul a distrus compartimentul motor al autoturismului și capota, dar nu au existat victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

BMW seria 5, distrus într-un incendiu pe bulevardul Lăpușneanu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*