Femeie de 81 de ani, moartă după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Constanța

Ambulanță la intervenție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală în cazul unei femei de 81 de ani, care ar fi căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei o6.20, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 81 de ani, care a fost declarată decedată de către un echipaj medical.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*