Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Hotel Parc în Mamaia

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendu izbucnit la Hotel Parc în Mamaia.

Conform primelor informații, ard gunoaie și materiale lângă piscina hotelului.

La locul intervenției s-au deplasat 5 mașini de stingere, 2 autoscări, 3 SMURD, un ATPVM, o ambulanță SAJ.

Persoanele care se aflau în zonă s-au evacuat.

“Am fost solicitați prin apel unic la 112 să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un hotel din stațiunea Mamaia. La fața locului ne-am deplasat cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări, trei echipaje SMURD, un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța și o autospecială pentru transport persoane și victime multiple. La fața locului colegii au lichidat rapid incendiul în urma căruia au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins și la fațada hotelului, la nivelul demisolului și la parter, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

S-au autoevacuat 15 persoane până la ajungerea echipajelor la fața locului dintre care doi bărbați au fost asistați de echipajele medicale, ambii refuzând ulterior transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire” – Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*