BMW furat din Spania, descoperit la Constanţa

Autoturism BMW furat din Spania FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism marca BMW, semnalat ca fiind furat din Spania.

În data de 22 noiembrie, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grup Nave Constanța au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca BMW, model 520d, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

“În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Spania, acesta fiind declarat furat în data de 01.11.2018, iar la volan se afla cetăţeanul român S.G., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa. Tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de către autorităţi”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 46.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*