Doi palestinieni ascunși într-un ansamblu rutier, descoperiți de către polițiștii de frontieră de la Negru Vodă

Trei cetățeni afgani, prinși de polițiștii de frontieră constănțeni în timp ce încercau să intre ilegal în țară. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Negru Vodă au descoperit doi cetățeni palestinieni, care încercau să intre ilegal în țară ascunși într-un ansamblu rutier sosit din Turcia.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat miercuri, 21 aprilie, pe sensul de intrare în țară, controlul specific unui ansamblu rutier care se deplasa pe ruta Turcia – România.

„Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit că în partea din spate a semiremorcii cablul de siguranță era tăiat, iar la deschiderea remorcii, de către autoritățile vamale din Bulgaria, au fost găsite ascunse două persoane de sex bărbătesc care au declarat că sunt din Palestina”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Cele două persoane au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări asupra conducătorului auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*