Autoturism cu numere false și neînmatriculat, depistat în Cotu Văii

Autoturism cu numere false și neînmatriculat, depistat în Cotu Văii. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, pe raza localității Cotu Văii, un bărbat în vârstă de 50 de ani care avea permisul de conducere anulat. Acesta conducea un autoturism neînmatriculat, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare erau false.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din Negru Vodă au oprit pentru control, pe raza localității Cotu Văii, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de către un cetățean român în vârstă de 50 de ani. S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are permis de conducere anulat, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, plăcuțele cu numerele de înmatriculare fiind false.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o cu permisul de conducere anulat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false.

De asemenea, și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa au oprit pentru control, pe raza localității Șipotele, un autoturism condus de către un cetățean român în vârstă de 24 de ani. S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o cu permisul de conducere suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*