Bătută crunt de soț, o femeie din Lumina s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Agresorul este deputatul AUR, Dumitru Focșa

Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat din Lumina s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce și-a bătut soția. Deși a avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Lumina au fost sesizați în dimineața zilei de joi, 5 ianuarie, în jurul orei 02.00, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitate.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În plus, polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că agresorul este deputatul AUR, Dumitru Focșa. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a asistat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*