Bătrână rănită în urma exploziei unei centrale pe lemne într-o locuință din Constanța

Bătrână rănită în urma exploziei unei centrale pe lemne. FOTO ISU Constanța

O bătrână de 86 de ani a ajuns la spital în seara zilei de vineri, 25 martie, după ce a fost rănită în urma exploziei unei centrale pe lemne într-o locuință din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la explozia unei centrale pe lemne, la o locuință aflată pe strada Theodor Speranția din Constanța.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de la Detașamentul Port și un echipaj SMURD, fiind găsită o femeie în vârstă de 86 de ani, conștientă, cooperantă, care a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Salvatorii spun că explozia nu a fost urmată și de un incendiu, dar a căzut un perete despărțitor și tavanul dintr-o încăpere. Casa era din chirpici și au fost afectate bunurile din cele două încăperi distruse de explozie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*