Unitatea 2 CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată

CNE Cernavodă. FOTO cne.ro
CNE Cernavodă. FOTO cne.ro

Unitatea 2 a Centralei Nuclearoelectrice (CNE) Cernavodă va intra începând de duminică, 07 mai, în programul de oprire planificată. Desincronizarea de la Sistemul Energetic Național va avea loc la ora 11.00.

Potrivit SN Nuclearelectrica SA, opririle planificate reprezintă proiecte complexe, inițiate cu 24 de luni anterior datei planificate, având o echipă de management de proiect, grafic de realizare, planificare de resurse umane și bugetare corespunzătoare.

În perioada opririi planificate, se vor efectua activități din următoarele programe:

  • Programul de mentenanță preventivă;
  • Programul de mentenanță corectivă;
  • Programul de inspecții;
  • Programul de testări obligatorii pe perioada opririlor planificate;
  • Programul de implementare modificări de proiect.

„Lucrările se vor executa în condiții de siguranță pentru personalul centralei, public și mediul înconjurător, conform procedurilor aprobate utilizate la CNE Cernavodă”, au precizat reprezentanții SN Nuclearelectrica SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*