Bărbat de 37 de ani, împușcat din greșeală la o vânătoare autorizată în orașul Murfatlar. Victima a ajuns la spital

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împușcat din greșeală, la nivelul gambei, de către un coleg, evenimentul având loc în timpul desfășurării unei partide de vânătoare autorizată în orașul Murfatlar

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați pe data de 1 decembrie, despre producerea unui incident, care a avut loc în timpul desfășurării unei partide de vânătoare colectivă autorizată, pe raza orașului Murfatlar, la care au participat mai multe persoane.

În timpul acesteia, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Murfatlar, a fost rănit accidental la nivelul gambei, de către un coleg care a tras un foc de armă în direcția unui vânat, specia mistreț.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care l-a preluat şi transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, au fost ridicate arma de vânătoare și permisul de armă tip B.

Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Constanţa continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*