Bătăie între doi tineri, unul de 16 ani și altul de 22 de ani, pe strada Dispensarului din Constanța. Tânărul de 16 ani a ajuns la spital

Mașină de Poliție

Doi tineri, unul de 16 ani și altul de 22 de ani s-au luat la bătăie, pe strada Dispensarului din Constanța, iar tânărul de 16 ani a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei  01.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat fizic, pe strada Dispensarului.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, minorul, de 16 ani, și un bărbat, de 22 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*