Nouă persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit la parterul unui bloc de pe bulevardul 1 Mai din Constanța. Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit la un incendiu. FOTO ISU Constanța

Nouă persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit, în noaptea de 15 spre 16 mai, la uscătorul aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, iar două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au deplasat cu forțe impresionante la locul incendiului. Astfel, de la Detașamentul Port s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj SMURD, de la Detașamentul Fripis – descarcerarea, autoscara, un echipaj cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar de la Detașamentul Palas – autoplatforma și un echipaj cu apă și spumă.

Incendiul a fost localizat într-un uscător la parterul blocului.

„Au fost evacuate 9 persoane (4 sex feminin, 3 sex masculin si 2 minori). O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, intoxicată cu fum, primește îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. A refuzat transportul la spital.

Echipajul SMURD B2 Fripis a asistat medical o persoana, sex feminin, în jur de 60 ani, cu atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*