VIDEO Bătaie în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța, potolită de mascați. 11 persoane au fost reținute

Mascații au intervenit. FOTO Cătălin SCHIPOR

În prima parte a zilei de 5 noiembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, are loc o încăierare între mai multe persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală.

Persoanele implicate au fost identificate și au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la S.M.L. Constanța pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul în cauză, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE

Reprezentanții IPJ Constanța, a precizat că în urma evenimentului din fața sediului S.M.L. Constanța, 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*