Pompierii constănțeni au intervenit pentru recuperarea din apă a două persoane decedate

Persoana înecată a fost scoasă de pompieri
Persoana înecată a fost scoasă de pompieri

Două persoane decedate au fost găsite în după amiaza zilei de 23 aprilie, iar pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru a le recupera din apă. Primul cadavru a fost găsit în Lacul Tăbăcărie, iar cel de-al doilea, pe plaja 3 Papuci.

Primul apel a venit în jurul orei 17.30 trupul unui bărbat fiind observat în Lacul Tăbăcărie, în zona Lake View. La apelul 112 au intervenit cinci pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD și o ambulanță terapie intensiva mobila SMURD C. Ajunși la fata locului, pompierii ISU Dobrogea au extras persoana, iar echipajele medicale au încercat resuscitarea lui, dar fără rezultat.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 74 de ani din localitatea Sinoe. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili modul în care și-a găsit acesta sfârșitul.

În jurul orei 20.00, o altă persoană a fost văzută în apă, în zona stabilipozilor de pe plaja 3 Papuci. Aici a intervenit un alt echipaj de cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Fripis. Cu accesoriile din dotare au extras persoana, o femeie, decedată. Aceasta nu a putut fi identificată.

Cercetările continuă pentru a se stabili identitatea și cum a ajuns în apa mării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*