Bărbatul din Tortoman, principal suspect în cazul morții soției sale, propus spre arestare preventivă

Bărbatul din comuna constănțeană Tortoman, acuzat că și-ar fi ucis soția în bătaie, iar apoi a sunat la Poliție anunțând că femeia ar fi murit în somn, a fost propus spre arestare preventivă.

Bărbatul a fost reținut luni, 26 iulie, pentru 24 de ore, acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma omorului, iar procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că la data de 25 iulie, în curtea locuinței comune din localitatea Tortoman, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei gelozii exacerbate, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa, în vârstă de 57 de ani, în mod repetat cu o coadă de mătură, peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin șoc hemoragic și șoc traumatic.

În cursul zilei de marți, 27 iulie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*