Un constănțean, pe lista celor mai buni luptători UFC din România. Ion Pascu a fost dublu campion național la juniori

Mănușile pentru sportivii UFC sunt pregătite de luptă. FOTO mightytips
Mănușile pentru sportivii UFC sunt pregătite de luptă. FOTO mightytips

Ultimate Fighting Championship este cea mai mare competiție MMA din lume: care sunt luptătorii români UFC care fac parte din ea? Iată lista luptătorilor în prezent sub contract și a celor care au făcut parte din acesta în trecut.

Puțină lume știe însă că unul dintre cei mai cunoscuți practicanți ai acestor arte marțiale este un constănțean. Ion “Bomber” Pascu are programate, în această perioadă mai multe meciuri de excepție. “Bătaie-n balcani” este programat la București pe 16 decembrie.

Pentru un luptător de arte marțiale mixte (MMA), Ultimate Fighting Championship este o piatră de hotar incredibilă. Sunt mulți compatrioți care fac parte din ea sau care, în trecut, au fost parte integrantă. Află din acest articol care sunt cei mai solicitați luptători UFC din România.

Despre UFC – Informații și Pariuri Online

Cea mai importantă federație de arte marțiale mixte din lume și-a crescut numărul de fani în ultimul timp. UFC este una dintre cele mai importante companii de arte marțiale mixte din lume și de la crearea sa în anii 90 a avut câteva dintre cele mai mari vedete din lumea luptei profesionale. De asemenea, pe lângă faptul că există mulți fani români care urmăresc aceste competiții, periodic, casele de pariuri paysafecard online dispun de pariuri speciale pentru acest sport. Așa cum aflăm și de pe mightytips sunt disponibile multe case de pariuri online din România care au în ofertă multe opțiuni de pariere cu cote ridicate.

Așa cum am menționat deja, competițiile UFC se bucură de o serie de pariuri la operatorii din România. Dacă vrei și tu să plasezi bilete la pariurile pe UFC, îți recomandăm să citești mai întâi pronosticurile oferite de experți, cum ar Constantin Mazilescu. Experții în pariuri sportive analizează pronosticurile și forma participanților, astfel încât să poți plasa bilete câștigătoare.

Luptători UFC din România

De-a lungul istoriei MMA au existat mai mulți luptători români UFC care au ținut fanii lipiți de ecranul televizorului până târziu în noapte. Multă vreme MMA – și în consecință și UFC – au fost considerate un evenimente sportive românești de nișă, limitat la a fi jucat în arene mici.

Cei mai populari luptători din România de MMA au devenit gladiatori moderni, fiecare cu propria poveste, succese și pierderi, imperii construite și legende care vor ajunge în sala faimei. Iată, mai jos, o listă de luptători de top din România:

Nicolae Negumereanu

Nicolae Negumereanu s-a născut pe 4 septembrie 1994 în frumosul oraș Brașov. Este un luptător profesionist UFC care concurează în divizia semigrea. Negumereanu este un jucător care a reușit să impresioneze fiecare fan prin abilitățile sale. Luptătorul și-a făcut debutul din punct de vedere profesional în octombrie anul 2016.

Începând cu acel moment a reușit să obțină nouă victorii consecutive, șase dintre ele fiind prin Knockout. Iată, mai jos, cele mai importante repede din cariera lui

Nicolae Negumereanu

  • a început lupta în Arte marțiale Mixte pe 10 octombrie 2016 împotriva lui Alexandru Gavrila, la RXF 24 – Brasov;
  • a câștigat nouă meciuri consecutive;
  • este primul luptător român care a obținut victorii în UFC;
  • prima sa luptă UFC a fost împotriva lui Saparbek Safarovâ;
  • a avut o victorie pe 19 noiembrie 2018 cu Dan Konecke.

Ion Pascu

Ion Pascu este unul dintre cei mai buni și mai profesioniști luptători de MMA din România. Atât de bun încât a fost la un pas de a semna cu UFC, însă planul nu a fost dus la bun sfârșit. Luptătorul este cunoscut la nivel internațional și a făcut senzație în multe ringuri din toată lumea. Iată câteva date interesante din viața și cariera lui Ion Pascu:

  • s-a născut pe 18 aprilie 1982 în Constanța;
  • i se spune Bombardierul;
  • a început să se antreneze încă de la vârsta de 10 ani;
  • a fost dublu campion național la juniori;
  • a fost vicecampion național la seniori;
  • a efectuat antrenamente cu McGregor;
  • a făcut parte din competiția Bellator.
Ringul așteaptă campionii. FOTO mightytips

Diana Belbiță

Diana Belbiță este o luptătoare de arte marțiale mixte (MMA) în vârsta de 26 de ani și este una dintre figurile importante din România. Posibil să o cunoști drept “Prințesa Războinică”, această luptătoare are multe victorii la activ și nu oprește să ne surprindă.

Prima victorie din competiția UFC obținută de către Diana Belbiță a fost împotriva luptătoarei Hannah Goldy. Evenimentul a avut loc în Las Vegas și s-a finalizat prin decizia unanimă a arbitrilor și anume 30-27. Pe lângă acest eveniment important din viața Dianei, îți mai prezentăm și alte informații interesante, mai jos:

  • s-a născut pe 26 iunie 1996 în Strehaia
  • a început antrenamentele încă de la vârsta de 12 ani
  • a câștigat Cupa Mondiala K1 de la Szeged în anul 2012
  • a câștigat titlul de campioană la Unifight în 2017
  • în 2018 a făcut parte din competiția Exatlon

Pentru a vorbi despre artele marțiale mixte, este imposibil să nu atingeți subiectul UFC. Evenimentul reunește cele mai bune talente din această disciplină din 1993. Și așa este, de atunci le oferă fanilor seri de vis și luptători din ce în ce mai compleți și capabili. Chiar dacă România nu are foarte mulți luptători în UFC, ne mândrim cu nume care sunt recunoscute la nivel internațional și care au avut victorii impresionante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ultimate Fighting Championship este cea mai mare competiție MMA din lume: care sunt luptătorii români UFC care fac parte din ea? Iată lista luptătorilor în prezent sub contract și a celor care au făcut parte din acesta în trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*